Bekijk alle reviews

Het huis is van top tot teen in de verf gezet, inclusief sierlijsten, plafonds en binnendeuren. Alles zit er super strak op en ook het behang is heel mooi geworden. Alles ging heel soepel en het hele huis is netjes en schoon weer opgeleverd. Een echte vakman!
Thijs Hofland
Wij hebben onze bovenverdieping uit handen gegeven aan Van den Bogert Schilderwerken en dat is professioneel en keurig afgeleverd. Alles netjes opgeruimd. Vakwerk en fijn persoon om je heen te hebben!
José
Van den Bogert Schilderwerken heeft bij mijn huis behang geplakt en het plafond gespoten. Heel blij met het resultaat, Lorenzo gaat netjes en schoon te werk. Goede communicatie!
Michelle
Van den Bogert Schilderwerken heeft bij ons bedrijf de buiten- en binnenkant geschilderd naar alle tevredenheid. Alles verliep volgens afspraak, we zijn erg tevreden. De buitenkant staat nu om het jaar alvast vast. Bedankt namens Lightshine B.V. /Cleancarts B.V. / Cleanshopping B.V.
Lightshine B.V./ Cleancarts B.V./ Cleanshopping B.V.

Plaats hier uw reactie

Heeft u een fijne ervaring gehad met Van den Bogert schilderwerken en wil je dit graag delen. Wij zouden het waarderen om uw ervaring te horen en te plaatsen op de site.

Ranking